2010-01-29
 12:44:06

Presentation kanske?

En presentation av mig kanske skulle vara trevligt, eller vad säger ni? Vet inte hur många "nya" läsare som kommer att följa denna blogg men skulle det vara några så kanske ni vill veta lite om vem som skriver? :)

Susanna heter jag, är 24 år och kommer från Helsingborg (Go HIF!). Och ja, jag hejjar på Helsingborg, men det förstod ni säkert! Haha. För 3,5 år sedan flyttade jag och min sambo Oscar till Norrköping för att börja läsa på Universitetet. Linköpins universitet närmare bestämt, men på deras campus i Norrköping. Oscar började med ett tekniskt basår medan jag påbörjade min Socionomutbildning. Ett år senare började Oscar läsa ingenjörsutbildningen i maskinteknik i Linköping och fick således börja pendla. Efter 3 år i Norrköping flyttade vi till Linköping för att avsluta våra studier här. Min sista termin (hösten 09) var specialisering och jag valde Barn och familj då det är mitt mål att arbeta med barn, ungdom och familjer, inom behandling eller liknande. Helst av allt vill jag bli fältare, möta ungdomar ute på fältet och arbeta aktivt och preventivt med dem. =)

Hemma i skåne har jag mamma, pappa, två systrar, en valp och en katt. Där nere finns även mina vänner och en enorm trygghet. Längtar otroligt tills jag får flytta dit ner igen och jag hoppas att det blir snart! Det var så skönt att komma från Skåne ett tag men nu har jag varit borta några år så nu vill jag hem igen :P

Nu efter min examen, som jag fick 100122, kommer jag att ha en relativt lugn vårtermin, med betoning på relativt, med andra ord kanske inte så lugn. =P Den 1 februari flyger jag till Seattle för att hälsa på lite släkt i en vecka, varpå jag åker till vancouver för att jobba 3 veckor som volontär på Vinter-os :) Det kommer att bli ett enormt äventyr och jag är så glad att jag får chansen att göra detta! Som tur är så har jag släkt även där, vilket gör att resan känns lite tryggare! Det är ju denna resa och rollen som volontär som denna bloggen kommer att handla om! =) Jag har även en annan blogg där jag kommer att skriva om fritiden och vardagen utöver OS. Mina utflykter och shoppingtillfällen och allt annat jag kommer bege mig ut på tillsammans med släkten och förhoppningsvis en massa nyvunna vänner :) Den bloggen hittar ni Här

Under vårterminen kommer jag även läsa lite kurser på distans. Kreativt skrivande på halvfart hela terminen, och när jag kommer hem från Vancouver ska jag läsa 2 st 5veckorskurser: Barn och ungdomslitteratur samt Religion och samhälle, om jag inte råkar snubbla över ett jobb :)

Här har ni mig! Fråga gärna om ni undrar över något. Ovan bloggläsare? tryck på Kommentera här nedan inlägget :)


Claudia
PUBLICERAT: 2010-01-29, 15:06:18 | URL: http://claudiias.blogg.se/

åh spännande! =)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: